Η Εταιρία μας

Home Η εταιρία μας

Η εταιρία μας

Η Technocon είναι μια κατασκευαστική εταιρία με καινοτόμες ιδέες που συνδυάζονται με την  κατασκευαστική εμπειρία σε ότι αφορά τα τεχνικά έργα και τις  υπηρεσίες αυτών. Κάθε κατασκευή μας έχει μεγάλο αντίκτυπο στις περιοχές και τους κατοίκους που δραστηριοποιούμαστε, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε τεχνικό, οικονομικό, περιβαντολλογικό και κοινωνικό επίπεδο.

Το πάθος μας για το καλύτερο σχεδιαστικά και τεχνικά αποτέλεσμα που παραδίδουμε μας έχει κατατάξει ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές εταιρίες στην Βόρεια Ελλάδα. Κάθε έργο μας αντιπροσωπεύει τις αξίες μας σαν επαγγελματίες ώστε  η ανταμοιβή και η επιβράβευση της δουλειάς μας, να έρχεται μέσα από τα μάτια και την φήμη που μας προσφέρουν οι πελάτες μας.

Έτσι λοιπόν, βοηθούμε τους πελάτες μας να ολοκληρώσουν κάθε τεχνικό έργο που επιθυμούν, βελτιώνοντας την ποιότητα κατασκευής του, ενώ παράλληλα μειώνουμε το κόστος κατασκευής του έργου  κάνοντας  έτσι το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο ανταγωνιστικό, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας.

01.
Αναλύουμε - Σχεδιάζουμε
Οι μηχανικοί μας, αναλύουν τις φάσεις των εργασιών και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις κάθε έργου.
02.
Κατασκευάζουμε
Καθημερινός έλεγχος τήρησης του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος καθώς και της ποιότητας τόσο των υλικών, που ενσωματώνονται στο έργο, όσο και των εργασιών που υλοποιούνται.
03.
Παραδίδουμε
Έλεγχος του περατωμένου έργου, διόρθωση τυχόν ελλείψεων και παράδοσή του, στον Ιδιοκτήτη βάση χρονοδιαγράμματος

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία μας αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ικανών επαγγελματιών που ο καθένας εργάζεται επάνω στην εξειδίκευση που έχει αναλάβει για την ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Με το τεχνικό προσωπικό που διαθέτουμε μπορούμε να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε κάθε τεχνικό έργο που αναλαμβάνουμε βασιζόμενοι στην μεγάλη τεχνική και κατασκευαστική εμπειρία που διαθέτουμε. Έτσι, η ολοκλήρωση του έργου γίνεται πάντα με την ποιότητα και την ταχύτητα που επιθυμεί ο πελάτης και σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το προσωπικό των συνεργείων που διαθέτουμε αντιπροσωπεύουν ότι εμείς πιστεύουμε και ότι οι πελάτες μας προσδοκούν στην ολοκλήρωση του έργου. Η ευελιξία, η υπευθυνότητα και το ήθος των εργαζομένων στην εταιρία μας είναι το βασικό εργαλείο για την αύξηση της ποιότητας κατασκευής κάθε έργου μας.

Our-Approach-Image
Our-Mission-Image

Τι κάνουμε

Επειδή θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες των πελατών μας, δίνουμε μεγάλη προσοχή σε ότι οι πελάτες μας ζητούν. Για αυτό τον λόγο ακούμε και συζητούμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές σε ότι χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, με τον αποδοτικότερο τρόπο. Ετσι λοιπόν, ειδικευόμαστε στους εξής τομείς για την ολοκλήρωση ενός έργου